Toinen tentti takana. Helpotusta aiheuttaa se, että ehdin kuitenkin jonkin verran lukea ja aihe oli ihan sairaan mielenkiintoinen - sosiaalityön historia. Jos teitä asia kiinnostaa, niin lukekaapa kirja 'Armeliaisuus, yhteisöapu ja sosiaaliturva', se on mahtava opus.
Nyt vaan odotellaan tuloksia, toivottavasti pääsen läpi. Hirmu hyvin tentti ei mennyt, mutta en nyt jaksa huolehtia siitä.

Tentti oli siis perjantaina. Sunnuntaihin asti oli aikaa palauttaa (Hgin avoin yliopisto) neljän sivun essee, jota en ollut perjantaina vielä edes aloittanut kirjoittamaan. No, tänään istuin koko päivän Tieto-Pinnissä ja sain homman tehtyä. Sekin tuli tehtyä vähän niin kuin vasemmalla kädellä, mutta toivotaan siitäkin hyvää tulosta!

Huomenna alan hulluna lukea kunta-alan luentokuulusteluun, joka on ensi torstaina ja samaan syssyyn sospsykan vikaan tenttiin (viisi kirjaa, kolme englanniksi), joka on 1.11. Lisäksi mulla on kesken sospolitiikan luentopäiväkirja ja yht.kunnallisen tdk:n yhteisistä opinnoista kirjoitettava opiskelupäiväkirja.

Siellä jo kuulen kysyttävän, että onko vielä into päällä ja täältä se vastaus tulee: kyllä on ja lujasti. Pää täyttyy sellaista vauhtia, että välillä vähän huimaa, mutta kyllä tästä selvitään.
Mahtavaa!