Otsikko tarkoittaa oikeustieteen kurssia, jonka luentotentissä olin tänään, johdatus oikeusjärjestykseen. Tentissä oli kaksikymmentä väittämää ja niistä piti sanoa, onko ne oikein vai väärin. Sellanen on paljon vaikeampaa kuin vastailla esseenä kaikkea sitä, mitä tietää. No, saa nähdä, kuin käy. Täytyy mennä utelemaan noi oikeat vastaukset ensi viikolla vastaanotolle. yhtään en osaa sanoa, kuin se meni. Mutta sen osaan sanoa, että vaikeaa se oli.

Maanantaina on sitten hallintotieteen luentotentti henkilöstön johtamisesta. Mielenkiintoista ja kivaa, että saa taas vastata esseellä. Se sujuu paremmin. Sitten on puolitoista viikkoa aikaa lukea tutkimusmenetelmätenttiin. Toivottavasti se sujuu paremmin ku kakkosen edestä.
Mähän olen tehnyt jo haastatteluja kandiini, joten on ihan kenttäkokemusta haastattelusta. Vaan eipä se taida paljoa auttaa...
Litterointi on aika työlästä ja vei aikaa. Jos olisin ollut viisas, olisin ottanut valmiin aineiston yhteiskuntatieteellisestä tiedearkistosta! Nyt ei enää ehdi

Ja kuukauden päästä alkaa käytännön opetus. Me lähdetään kentälle opiskelemaan ja meillä on jokaisella on sitten oma käytännön ohjaaja. Musta on todella kiva mennä sinne katselemaan, mitä todellisuudessa tapahtuu. Ei siellä, ettei yliopistossa olisi todellista, mutta kenttä on aina kenttä.

Oisko vielä jotain? Mulla siintää jo gradu silmissä, aiheen viilaus menossa. Mä varmaan jatkan tosta samasta aiheesta. Uudella otteella ja uusin ideoin. Tämä kandiseminaari on ollut tosi mukava, sitten kun pääsin kunnolla alkuun. Mukava porukka ja hyvä seminaarin vetäjä. Me saadaan ihan konkreettista apua, muttei kuitenkaan niin, että vastaus tarjoiltas kuin pikaruoka, heti valmiina. Se on hyvä juttu.

Mut nyt mun tarttee alkaa lepäileen, on ollut päänsärkyä kaksi päivää ja se vie voimat. Mutta palaan taas.