Tänään vihdoin oli tullut heinäkuisen johtamistieteen tentin tulokset. Mulla oli tentin jälkeen vähän  sellainen fiilis, että ehkä sieltä se kakkonen tulee, todennäköisemmin kuitenkin ykkönen.
Mutta sieltä tulikin nelonen! Olipa todellinen yllätys - ja mukava sellainen. Piti oikein silmiä hieraista ja kahteen kertaan katsoa se numero ja kyllä: Pellisen nimen jälkeen oli nelonen. Se Haatainen on vielä tosi tiukka arvostelija, joten sikälikin tuntuu kivalta.

Miten sitä voi niin väärin arvioida oman suorituksensa?
Ehkä se johtuu siitä, että joka tentaattorilla on oma arvosteluasteikkonsa, eivätkä ne ole yhteismitallisia. Toinen on toista lepsumpi, joku on ylitiukka, joku kysyy outoja ja joku antaa aina hyvän numeron.
No, niin kauan kun yllätys on ylöspäin postiivinen, kaikki on kivasti!

Nyt mä meen aamukahville. Esa tuolla jo kommentoi jonkun lehden pääkirjoitusta: Euroopan keskuspankki on hieman "hienosäätänyt" ja laskenut rahaa markkinoille, koska täällä ollaan huolissaan Amerikan meiningistä.  Siellä korot nousee ja asuntojen arvo laskee. Ihmisiä on luototettu niin paljon, että kun korot vielä nousevat, tapahtuu romahdus. Aivan niin kuin Suomessa -90-luvun alussa.
Nyt kahvin tuoksu on jo vastustamaton.