Tänään oli tentti tai oikeastaan kaksi yhdellä kertaa. Jos ne menevät molemmat läpi, niin sitten on sostyön perusopinnot suoritettu. Ja ensi kuussa sitten aineopintojen kimppuun.

AIka kova rutistus tää tentti oli. Mulla oli koko edellisen yön pää kipeä ja vielä tänään tentissäkin. Mutta selvisin kuitenkin sieltä hengissä ulos. En mennyt tänään perhetyön kurssin vikalle luennolle, koska luin tenttiin vielä aamulla... No, nyt se on ohi ja pitää alkaa orientoitua seuraavaa tenttiin. Ja kaksi suoritusta taas samalla kertaa.

Luentoja ei sit oikein enää ole, lukemista vaan. Kritiikkiseminaari on kesken, muttei muuta. Ensi viikolla on viinaluentojen tentti ja sitten se onkin vissiin siinä tän vuoden kontaktiopetus.
No, onpahan ainakin (toivottavasti osaan toimia oikein!) aikaa lukea.
Ja hankkia se kesätyöpaikka. Kurussa olis ohjaajan paikkoja Pelastusarmeijan kesäleireillä, mutta palkka on vain 1400 €/kk. Se on aika vähän. Onkohan liian vähän jopa kesäduuniksi. Taitaa olla.

Mutta nyt alan lukea ihan rehellistä romaania. Meillä on huomenna lukupiiri likkojen kanssa ja aion osallistua keskusteluun. Mutta ensin kuitenkin printtaan yhden prujun, mikä pitää lukea.

Palaamme astialle.